Popisi 136+ Direktna Prodaja Stanova Leskovac

Popisi 136+ Direktna Prodaja Stanova Leskovac. Stan se prodaje kompletno namešten. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

Najbolje NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

130.000 € 1.757 €/m 2. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Tražiš stan za prodaju u leskovcu?

267.212 € 2.208 €/m 2.

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 130.000 € 1.757 €/m 2. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Novi Stanovi U Leskovcu Prava Bagatela Skoro Svi Rasprodati Jugmedia

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.

Stan Leskovac Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Prijavi se u moja 4zida. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 74 m 2 2.5 soban 2 sprat.. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije.. 267.212 € 2.208 €/m 2.

Novi Stanovi U Leskovcu Prava Bagatela Skoro Svi Rasprodati Jugmedia

130.000 € 1.757 €/m 2. Stan se prodaje kompletno namešten. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 267.212 € 2.208 €/m 2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 130.000 € 1.757 €/m 2. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca.

Izdavanje I Prodaja Stanova Leskovac Adigal Nekretni

Stan se prodaje kompletno namešten.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Bilbordi Leskovac Bm Invest Group Doo Leskovac Je Prepoznao Pravi Nacin Da Se Oglasi I Dod Facebook

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Stan se prodaje kompletno namešten. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. 130.000 € 1.757 €/m 2.. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Prodajem Namesten Stan U Centru Leskovca Novogradnja Nekretnine

Prijavi se u moja 4zida. Prijavi se u moja 4zida. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?

Timztaz3khda7m

4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Rs

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Direktno od vlasnika, kotao na gas. 267.212 € 2.208 €/m 2... Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.

Direktna Prodaja Stanova Prodaja Stanova Bez Posrednika Nekretnine Samo Vlasnici

36 m 2 1.5 soban potk sprat. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Bm Invest Prodaja Stanova Leskovac

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Prijavi se u moja 4zida. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan se prodaje kompletno namešten.

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Stanovi Leskovac Mojtrg

Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. 130.000 € 1.757 €/m 2. Direktno od vlasnika, kotao na gas.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

267.212 € 2.208 €/m 2... Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju... Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo.

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Prijavi se u moja 4zida. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktno od vlasnika, kotao na gas. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 130.000 € 1.757 €/m 2. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Stan se prodaje kompletno namešten. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 267.212 € 2.208 €/m 2. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Prodaja Stanova Leskovac Halo Oglasi Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.

Pegaz Nekretnine

36 m 2 1.5 soban potk sprat. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 36 m 2 1.5 soban potk sprat... Stan se prodaje kompletno namešten.

Prodaja Stanova Leskovac Prodaja Stanovi Leskovac Netoglasi Net

74 m 2 2.5 soban 2 sprat... Prijavi se u moja 4zida. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 130.000 € 1.757 €/m 2. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Direktno od vlasnika, kotao na gas.. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Dvosobni Stanovi U Leskovcu Bm Invest

04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Prijavi se u moja 4zida. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. 267.212 € 2.208 €/m 2.. 130.000 € 1.757 €/m 2.

Direktna Prodaja Stanova Prodaja Stanova Bez Posrednika Nekretnine Samo Vlasnici

Direktno od vlasnika, kotao na gas. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 267.212 € 2.208 €/m 2... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Leskovac Stan Prodaja 41 M2 18 500 Prodajem Stan U Leskovcu Oglas 217734 Nadjidom Com

Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa... 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 36 m 2 1.5 soban potk sprat.

Prodaja Stanovi Leskovac Stranica 2 Netoglasi Net

Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Trosoban Stan U Leskovcu Nekretnine

Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.

Prodaja Stanova Novogradnja 1331427 Oglasi Rs

Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca.. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja.

Qlf7hm2plyws5m

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Prijavi se u moja 4zida. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Tražiš stan za prodaju u leskovcu?. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Bm Invest Prodaja Stanova Leskovac

121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Prijavi se u moja 4zida. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Prodaja Porodicne Kuce U Uzem Centru Leskovca Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Direktno od vlasnika, kotao na gas.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

267.212 € 2.208 €/m 2... Stan se prodaje kompletno namešten. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Stan U Leskovcu Novogradnja 102 54 M2 Halo Oglasi

Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 130.000 € 1.757 €/m 2.. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca.

Leskovac Rs Portal Grada Home Facebook

Direktno od vlasnika, kotao na gas. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja.

Prodaja Stanovi Leskovac Netoglasi Net

Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa.. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Nikolic Nekretnine Agencija Nikolic Nekretnine Leskovac

130.000 € 1.757 €/m 2.. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Stan se prodaje kompletno namešten. Prijavi se u moja 4zida. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa.. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

Stan U Leskovcu Novogradnja 102 54 M2 Halo Oglasi

Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja... Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 130.000 € 1.757 €/m 2. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo.. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Stanovi Leskovac Mojtrg Rs

267.212 € 2.208 €/m 2. 130.000 € 1.757 €/m 2. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.

Timztaz3khda7m

Stan se prodaje kompletno namešten.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Stanovi Leskovac Mojtrg

Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. 267.212 € 2.208 €/m 2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 130.000 € 1.757 €/m 2. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Novogradnja Leskovac Centargradnja 016 Leskovac Facebook

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Stan se prodaje kompletno namešten. 130.000 € 1.757 €/m 2.. 267.212 € 2.208 €/m 2.

Prodajem Namesten Stan U Centru Leskovca Novogradnja Nekretnine

121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Direktno od vlasnika, kotao na gas. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prijavi se u moja 4zida. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca... Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Prodaja Porodicne Kuce U Uzem Centru Leskovca Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Prijavi se u moja 4zida. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije.

Direktna Prodaja Stanova Milan Stanovi Jednosobni Beograd

36 m 2 1.5 soban potk sprat. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer.. Stan se prodaje kompletno namešten.

Leskovac Appartement Vente 36 M2 20 000 Prodajem Stan Annonce 1161069 Nadjidom Com

04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.. 36 m 2 1.5 soban potk sprat... Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Stan se prodaje kompletno namešten. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. 130.000 € 1.757 €/m 2. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. 36 m 2 1.5 soban potk sprat.

Leskovac Biz Home Facebook

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Bm Invest Prodaja Stanova Leskovac

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. . Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.

Stanovi Centar Leskovac Gohome Pretrazivac Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

267.212 € 2.208 €/m 2. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja.

Lux Stan U Leskovcu 64m2 Nekretnine

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 130.000 € 1.757 €/m 2. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja.. 130.000 € 1.757 €/m 2.

Prodaja Stanova Leskovac 4zida

Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije... 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. 267.212 € 2.208 €/m 2.

NaÄ'ite Stanova Na Prodaju Leskovac Indomio Rs

Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. 267.212 € 2.208 €/m 2.

Leskovac Rs Portal Grada Home Facebook

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Stan se prodaje kompletno namešten.. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila.

Direktna Prodaja Stanova Milan Stanovi Jednosobni Beograd

Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela... .. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo.. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. 267.212 € 2.208 €/m 2.

Prodaja Stanova Leskovac Prodaja Stanovi Leskovac Netoglasi Net

04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Direktno od vlasnika, kotao na gas. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Prijavi se u moja 4zida. 130.000 € 1.757 €/m 2. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Prodaja Stanova Nis Halo Oglasi Nekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca.

Jednosobni Stanovi Leskovac Prodaja Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Prijavi se u moja 4zida. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.

Le Park Residence Leskovac Grad Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

267.212 € 2.208 €/m 2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Stan se prodaje kompletno namešten. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Trosoban Stan U Leskovcu Nekretnine

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Prijavi se u moja 4zida. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktno od vlasnika, kotao na gas. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja.. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela.

Prodaja Stanova Leskovac Oglasi Rs

Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat.

Direktna Prodaja Stanova Prodaja Stanova Bez Posrednika Nekretnine Samo Vlasnici

36 m 2 1.5 soban potk sprat. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Direktno od vlasnika, kotao na gas.

Bm Invest Prodaja Stanova Leskovac

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Stan se prodaje kompletno namešten. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Leskovac Prodaja Stanova

267.212 € 2.208 €/m 2. 267.212 € 2.208 €/m 2. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.

Agencija Za Nekretnine Agencija Stojanovic 016 Srbija Nekretnine

267.212 € 2.208 €/m 2... Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu. Direktno od vlasnika, kotao na gas.. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa.

Lux Stan U Leskovcu 64m2 Nekretnine

121 m 2 4.5 soban 7 sprat. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Direktno od vlasnika, kotao na gas. 130.000 € 1.757 €/m 2. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs 36 m 2 1.5 soban potk sprat.

Le Park Residence Leskovac Grad Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži.. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Prijavi se u moja 4zida. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Stan 120 m 2 na prodaju leskovac, centar 140.000 € na prodaju četvorosoban stan u centru grada, sa centralnim grejanjem, liftom, klimatizovan. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. 4zida pretraživač nekretnina vam pomaže da pregledate bazu stanova za prodaju u leskovcu.

Prodaje Se Stan U Beogradu Ledine 59500

Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Stan se prodaje kompletno namešten. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Leskovac Stan Prodaja 96 M2 46 000 Prodajem Trosoban Stan U Oglas 392267 Nadjidom Com

Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Izdavanje I Prodaja Stanova Leskovac Adigal Nekretni

Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca.

Leskovac Stan Prodaja 96 M2 46 000 Prodajem Trosoban Stan U Oglas 392267 Nadjidom Com

Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. 267.212 € 2.208 €/m 2. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. Lokacija savršena za vaš novi dom, obzirom da se na par koraka naleze svi najveći marketi, pijaca, škole, vrtići, apoteke, dečji dispanzer. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Prijavi se u moja 4zida. 267.212 € 2.208 €/m 2.

Prodaja NovoizgraÄ'enih Stanova Leskovac Srbija Nekretnine

Tražiš stan za prodaju u leskovcu?.. Stan se prodaje kompletno namešten. Prijavi se u moja 4zida. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Novo zvezdara, učiteljsko naselje, više stanova novogradnja. Direktno od vlasnika, kotao na gas. 04.10.2021 · prodaja stanova leskovac leskovac je grad koji krase mnoge lepote koje samo priroda može da pruži. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju.

Leskovac Appartement Vente 36 M2 20 000 Prodajem Stan Annonce 1161069 Nadjidom Com

121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Prodaja stanova u leskovcu u prilici smo da vam ponudimo moderne stanove u novogradnji, u centru leskovca. 267.212 € 2.208 €/m 2. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Stan se prodaje kompletno namešten. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 130.000 € 1.757 €/m 2.

Leskovac Stan Smestaj 70 M2 12 Izdajem Stan 100m Od Klinike Oglas 197196 Nadjidom Com

Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? 130.000 € 1.757 €/m 2. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. 36 m 2 1.5 soban potk sprat. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo... 267.212 € 2.208 €/m 2.

Le Park Residence Leskovac Grad Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Stan se prodaje kompletno namešten. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo... Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Prodajem Stan U Leskovcu Mali Oglasi I Prodavnice Goglasi Com

121 m 2 4.5 soban 7 sprat... Direktno od vlasnika, kotao na gas. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Lokacija na području šireg centra pančeva, na samo 17 km od beo. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu.

Bm Invest Nekretnine Prodaja Stanova Leskovac Leskovac Rs Leskovacki Poslovni Portal

Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat.. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije.

Leskovac Prodaja Stanova

Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. 121 m 2 4.5 soban 7 sprat. Poznato je po tome što su se na ovom mestu mogli sresti mnogi istaknuti umetnici kojima je lepota i mir ovog parčeta raja pomogla da naprave neka od svojih najpoznatijih umetničkih dela. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10. Tražiš stan za prodaju u leskovcu? Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. 74 m 2 2.5 soban 2 sprat. Stan se prodaje kompletno namešten. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs

Le Park Residence Leskovac Grad Nekretnine Novogradnja Direktna Prodaja Od Investitora 4zida Novogradnja

Prijavi se u moja 4zida. 267.212 € 2.208 €/m 2. Pogledajte najveću ponudu nekretnina u srbiji i regionu na sajtu nekretnine.rs Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. U ponudi je veliki broj oglasa stanova na prodaju jer se na našem sajtu oglašava većina agencija za nekretnine iz leskovca. Vlasinsko jezero je jedno od jezera koja okružuju leskovac i predstavlja pravu turističku atrakciju. Popularan je po roštiljijadi koja se održava dugi niz godina i okuplja veliki broj domaćih i stranih turista iz okolnih zemalja.. Direktno od vlasnika, broj kupatila od 1 do 10.

Thfvkfy39t3kjm

Izdavanje i prodaja stanova leskovac 24 oglasa. Direktna prodaja dvosobnih i trosobnih stanova od strane investitora "bonum domus" bez agencijske provizije. Hodnik, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, velika terasa, tri spavaće sobe, dva kupatila. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Uživajte u mirnom delu centra grada, na par koraka od svih zbivanja. Leskovac ima preko 100.000 stanovnika i spada u jedan od većih gradova srbije. Stan se prodaje kompletno namešten. Direktno od vlasnika, kotao na gas. Svi stanovi na prodaju na jednom mestu. Prijavi se u moja 4zida.. Prijavi se u moja 4zida.

Popular posts from this blog

Ideje Prima Kauč Na Razvlačenje Besplatno

Ideje 50+ Ikona Serwera Minecraft 64X64

Kutne Kuhinje Lesnina